OVER ONS

makingChoices.be bvba is een Gents IT bureau. Wij zijn actief sinds 2001. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van websites met een achterliggend contentmanagment system (CMS). Wij ontwikkelden zelf een CMS, easy.CMS maar wij maken ook gebruik van Joomla! om beheerders zélf de webiste up-to-date te laten houden. Daarnaast creëren wij databases waarmee de administratieve flow van KMO's wordt georganiseerd: facturatie, tijdsregistratie, ... Tenslotte ontwikkelde makingChoices.be bvba reeds verschillende Apps, die zowel in de App store van Apple als van Google beschikbaar zijn.

EENVOUDIG & MODERN DESIGN

Wij houden van websites en apps met een simplistisch uiterlijk. In plaats van ingewikkelde effecten en andere ontwerptechnieken te gebruiken, richten wij ons op de inhoud van het bedrijf, zodat bezoekers onmiddellijk vinden wat ze zoeken.

GEKOPPELD AAN UW BEDRIJFSCOMMUNICATIE

In overleg stemmen wij uw website af op de andere communicatie die wordt gevoerd, zodat klanten en doelgroepen zich thuis voelen, waardoor alles gebruiksvriendelijk en makkelijk terug te vinden is.

KOPPELING
MET APP!

Wij hebben de expertise in huis om zowel een website als een app te bouwen, waardoor klanten in alle omstandigheden informatie vinden over uw bedrijf of organisatie. Een app laat bovendien toe om gebruik te maken van ingebouwde tools, zoals de GPS op een mobile device.

IN ONDERLING
OVERLEG

Elke ontwikkeling beschouwen wij als een nieuw project. Geen recyclage van bestaande sites of tools. We luisteren naar wat u van uw project verwacht, analyseren uw eisen, stellen oplossingen voor, overleggen met u en bouwen tenslotte de site, app of database die u voor ogen heeft.

CUSTOM
CREATIVE, USABLE

De 3 kernbegrippen waar het bij ons om draait

Custom Elke ontwikkeling beschouwen wij als een nieuw project. Geen recyclage van bestaande sites of tools. We luisteren naar wat u van uw project verwacht, analyseren uw eisen, stellen oplossingen voor, overleggen met u en bouwen tenslotte de site, app of database die u voor ogen heeft.

Creative Zowel wat de layout van uw site/app betreft, als wat betreft de oplossingen die we aanreiken om van uw project een functioneel geheel te maken. Een site/app die er goed uitziet zal voor de bezoeker een aangename ervaring zijn die hem sneller doet terugkeren.

Usable Uw site of app moeten er niet alleen goed uitzien, maar moeten - vooral - gebruiksvriendelijk zijn. Bezoekers moeten zonder omwegen de informatie vinden die ze zoeken. Aan de hand van checklists zorgen we er voor dat uw project voldoet aan alle geldende usability-normen.

CONTACTEER ONS

+32 478 87 28 28
info@makingchoices.be
Pinksterbloemstraat 19, 9030 Mariakerke
BE 0475.710.665 RPR GENT